Advertisement

Steam Yaz Indirimleri 2021 - 2020 Steam Yaz İndirimleri'nde Alınası Oyunlar - YouTube : Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut.

Steam Yaz Indirimleri 2021 - 2020 Steam Yaz İndirimleri'nde Alınası Oyunlar - YouTube : Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut.. Bu sayede steam 2021 yılı başında 25 milyon eş zamanlı. Steam yaz indirimi ve toslanın steam kampanyası ile oyunlara çok ucuz fiyatlarla sahip olun. Birçok oyuncunun ilk olarak tercih. Valve her yıl olduğu gibi bu yıl da haziran ayında steam yaz i̇ndirimleri ile henüz valve tarafından steam yaz i̇ndirimleri 2021 tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da daha önceki indirimlerin tarihini doğru bir. Özellikle 2021 yılında yapılacak olan steam oyun indirimleri her yıl olduğu gibi bu yılda da büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Steamdb'ye (steam database) göre, 2021 steam yaz i̇ndirimi'nin başlama tarihi oldukça yakın. Bu sene steam yaz i̇ndirimleri önceki senelere göre daha erken başlayabilir. Steam yaz indirimleri ile hangi oyunlar indirimli olacak? Yıl boyunca gerçekleşen en uzun süreli bu kampanyalar dışındaki özel etkinlik kampanyaları ise genellikle birkaç gün ile bir hafta arası sürüyor. Birçok oyuncunun ilk olarak tercih.

Steam Yaz İndirimleri Başladı - 25 Haziran 2020 - Teknoküpür
Steam Yaz İndirimleri Başladı - 25 Haziran 2020 - Teknoküpür from teknokupur.net
Diğer indirim dönemlerinde olduğu gibi 2 hafta boyunca sürecek olan bu indirim döneminde de birçok oyunun yüzde 80 ile yüzde 90 arasında. Steam geleneksel yaz i̇ndirimi başladı. İndirim kampanyasında %90'a varan indirime girmesi bekleniyor. 2021 steam yaz indirimleri başlama tarihi belli oldu mu? Steam yaz i̇ndirimi 2021 8 temmuz'a kadar devam edecek. Steam, günümüzde en çok kullanılan oyun platformlarının başında gelmektedir. Her sene yaz indirimi konseptiyle takipçilerinin karşısına çıkan steam indirim günleri tarihi belli oldu. Steam yaz i̇ndirimi ne zaman bitiyor diye merak eden kullanıcılarımız için, indirimin son gününün 8 temmuz tarihi olduğu bilgisini verelim.

Steam yaz indirimi ve toslanın steam kampanyası ile oyunlara çok ucuz fiyatlarla sahip olun.

Steam yaz indirimleri içerisinde ticaret kartları sayesinde indirim kazanabileceğiz. Oyun türlerine göre belirlenen 14 kategoriden birisini seçiyor, sonra o kısımda hikâyeyi devam ettiriyor, karşınıza çıkan. İşte, steam yaz indirimleriyle ilgili ayrıntılar. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çoğu oyuncu, steam yaz indirimi tarihi konusunda araştırma yapmaya başladı. Steam geleneksel yaz i̇ndirimi başladı. Her ne kadar her steam oyuncusu oyun indirimleri takvimini ezbere biliyor olsa da 2021 yılı içerisinde yapılacak indirim takvimini paylaşmadan geçemezdik. Steam'in her yıl düzenli olarak yaptığı büyük indirimlerden biri olan yaz indirimi, bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi haziran ayının sonlarında başlıyor. Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut. Her özel indirim döneminde steam'e eklenen etkinliklerden yenisinin de bu yıl gelmesi bekleniyor. Söz konusu tarih, genellikle her ayın üçüncü veya dördüncü perşembesi başlayan. Yıl boyunca gerçekleşen en uzun süreli bu kampanyalar dışındaki özel etkinlik kampanyaları ise genellikle birkaç gün ile bir hafta arası sürüyor. Steam i̇ndirimleri 2021 güncel tarihler. Sitede yazan bilgilere göre 24 haziran 2021 tarihinde başlayacak yani başlamasına 3 gün kaldı.

Örneğin steam cadılar bayramı i̇ndirimleri her yıl ekim ayının son pazartesisi başlıyor ve 5 gün sürüyor. Yukarıdaki tarihlerin steamdb kaynağından alınmıştır. Oyuncuların heyecanla beklediği steam yaz i̇ndirimleri 2021 nihayet başladı. Steam i̇ndirimleri 2021 güncel tarihler. Steam'in her yıl düzenli olarak yaptığı büyük indirimlerden biri olan yaz indirimi, bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi haziran ayının sonlarında başlıyor.

Steam 2021 Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimleri Tarihi ...
Steam 2021 Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimleri Tarihi ... from www.savebutonu.com
İşte, steam yaz indirimleriyle ilgili ayrıntılar. Valve her yıl olduğu gibi bu yıl da haziran ayında steam yaz i̇ndirimleri ile henüz valve tarafından steam yaz i̇ndirimleri 2021 tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da daha önceki indirimlerin tarihini doğru bir. Steam yaz i̇ndirimi 2021 8 temmuz'a kadar devam edecek. Diğer indirim dönemlerinde olduğu gibi 2 hafta boyunca sürecek olan bu indirim döneminde de birçok oyunun yüzde 80 ile yüzde 90 arasında. Oyuncuların heyecanla beklediği steam yaz i̇ndirimleri 2021 nihayet başladı. Steam indirimleri her yılın belirli dönemlerinde yapılmaktadır. Steam yaz i̇ndirimi 2021'in tarihleri, platformun en çok merak edilen sınırlı süreli indirimli satışının ne zaman başlayacağına dair bir tarih göründü. Steamdb'ye (steam database) göre, 2021 steam yaz i̇ndirimi'nin başlama tarihi oldukça yakın.

2021 steam yaz indirimlerinin hangi oyunlarda geçerli olacağı henüz bilinmiyor.

Söz konusu tarih, genellikle her ayın üçüncü veya dördüncü perşembesi başlayan. Yaz aylarında birçok oyuncunun merakla beklediği indirim kampanyalarından olan steam için yaz i̇ndirimi, bu sene bir kere daha karşımıza çıkacak. Steam yaz i̇ndirimi ve steam kış i̇ndirimi kampanyaları iki hafta boyunca devam ediyor. Oyun türlerine göre belirlenen 14 kategoriden birisini seçiyor, sonra o kısımda hikâyeyi devam ettiriyor, karşınıza çıkan. Fakat kurumdan hangi oyunların ücretsiz veya indirimli olacağına dair bir detay gelmiş. İndirim kampanyasında %90'a varan indirime girmesi bekleniyor. Yaz i̇ndirimi 2021 ise daha önce de dediğimiz gibi haziran 2021 döneminin sonlarında başlayacak ve oyunculara büyük bir kampanya sunacak. Steam database'in açıklamasına göre, steam yaz indirimi bu yıl 24 haziran türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Sızdırılan tarihler, yaz i̇ndiriminin 24 haziran 2021'den başlayıp 8 temmuz 2021'e kadar süreceğini gösteriyor. Yıl boyunca gerçekleşen en uzun süreli bu kampanyalar dışındaki özel etkinlik kampanyaları ise genellikle birkaç gün ile bir hafta arası sürüyor. Steam'in gelenekselleşmiş indirim kampanyalarının tarihleri her yıl değişse de, aslında bir mantığa sahip. Steam yaz indirimleri içerisinde ticaret kartları sayesinde indirim kazanabileceğiz. Bu sayede steam 2021 yılı başında 25 milyon eş zamanlı.

Steam yaz i̇ndirimi 2021 başladı. Yıl boyunca gerçekleşen en uzun süreli bu kampanyalar dışındaki özel etkinlik kampanyaları ise genellikle birkaç gün ile bir hafta arası sürüyor. Steam yaz i̇ndirimi ve steam kış i̇ndirimi kampanyaları iki hafta boyunca devam ediyor. Steam yaz indirimi ve toslanın steam kampanyası ile oyunlara çok ucuz fiyatlarla sahip olun. Az önce de belirttiğimiz gibi, tarihler resmi olarak açıklanmadı fakat genellikle belirtilen bu.

Steam Yaz İndirimleri 2020 Oyun Önerileri Listesi - Otağ
Steam Yaz İndirimleri 2020 Oyun Önerileri Listesi - Otağ from otag.com.tr
Her ne kadar her steam oyuncusu oyun indirimleri takvimini ezbere biliyor olsa da 2021 yılı içerisinde yapılacak indirim takvimini paylaşmadan geçemezdik. Ayrıca, steam yaz i̇ndirimi 2021 tarihleri de sızdırılmıştı. Geleneksel steam yaz indirimleri adeta oyuncuların cüzdanını boşaltacak. Yıl boyunca gerçekleşen en uzun süreli bu kampanyalar dışındaki özel etkinlik kampanyaları ise genellikle birkaç gün ile bir hafta arası sürüyor. Yaz i̇ndirimi 2021 ise daha önce de dediğimiz gibi haziran 2021 döneminin sonlarında başlayacak ve oyunculara büyük bir kampanya sunacak. Steam yaz indirimi ve toslanın steam kampanyası ile oyunlara çok ucuz fiyatlarla sahip olun. Özellikle 2021 yılında yapılacak olan steam oyun indirimleri her yıl olduğu gibi bu yılda da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Bu sayede steam 2021 yılı başında 25 milyon eş zamanlı.

Steam yaz i̇ndirimleri 24 haziran 2021'de başlayacak.

2021 steam yaz indirimleri başlama tarihi belli oldu mu? İndirim kampanyasında %90'a varan indirime girmesi bekleniyor. 2021 steam yaz indirimlerinin hangi oyunlarda geçerli olacağı henüz bilinmiyor. Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut. Steam yaz i̇ndirimleri 24 haziran 2021'de başlayacak. Yine de, steam yaz indirimleri 2021 için 23 haziran 2021 tarihinin konuşulduğunu belirtelim. Fakat kurumdan hangi oyunların ücretsiz veya indirimli olacağına dair bir detay gelmiş. Her sene yaz indirimi konseptiyle takipçilerinin karşısına çıkan steam indirim günleri tarihi belli oldu. Steam yaz i̇ndirimi ve steam kış i̇ndirimi kampanyaları iki hafta boyunca devam ediyor. Ayrıca önceki indirim zamanlarında da gördüğümüz ticaret. Sitede yazan bilgilere göre 24 haziran 2021 tarihinde başlayacak yani başlamasına 3 gün kaldı. Fakat bu etkinliğe dair herhangi bir sızıntı veya bilgi yok. Steam yaz indirimleri 2021 tarihi sızdırıldı!

Posting Komentar

0 Komentar